Alla inlägg den 9 maj 2022

Av Pisan - 9 maj 2022 10:22



Halloj! Nu har vi ny vecka igen. Och jag vaknade tidigt idag. Vaknade glad över att huvudvärken jag dragits med hela helgen blivit mycket bättre och att min dumma skuldra/axel/nacke är bättre också. Och så skiner solen   Gott. Efter frukosten blir det balkongen om det håller i sig och inte mulnar på. 


I helgen har det varit födelsedagsfirande, vi firade att lilltrollet fyllt 24. Och vi träffades på en restaurang i Partille och åt lunch, det är en italiensk restaurang. De hade sååå goda surdegspizzor! Vi som firade var jag och älsklingen och hans äldste son, lilltrollets storasyster med sambo, barnens kusin med far, lilltrollet med pojkvän och mina föräldrar. Vi hade det jättetrevligt under några timmar. Och så slapp vi laga middag sen, himla bra. Vi gjorde varma mackor framåt kvällen, också jättegott ju. Och igår åkte jag och älsklingen till Nääs fabriker och gick på deras vårmarknad. Mathantverk överallt! Vi åt jättegoda våfflor. Bilderna i detta inlägg tog jag där igår. Det är ju så himla vackert ute nu, man blir alldeles salig när man ser allt fint, dessa blommande träd är ju helt underbara   




Och detta är Sävelången som ligger alldeles intill det gamla fabriksområdet, som numera inte alls är fabrik utan hotell, caféer, butiker och så finns det ett mikrobryggeri också. Kontorslokaler finns det med. Jag och mina 2 väninnor var ju på hotellet och åt lunch i vintras, de har sååå god mat.


Igår var vi på en fika hos älsklingens pappa med fru, vi åt prinsesstårta och firade att det var Åkes namnsdag, både älskingen och hans far heter det, älsklingen har det som andranamn och hans far som en del i sitt förnamn.


Ja, det var min helg det. Som sagt så är det ny vecka igen, hoppas det fina vädret håller i sig veckan ut, jag har inte kollat prognosen än men hoppas på mycket   


Ha en finfin vecka!   Tjillevippen!   


Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards