Alla inlägg den 25 maj 2022

Av Pisan - 25 maj 2022 13:17

 


Halloj! Det har snart gått en vecka sen förra inlägget, jösses vad fort tiden går!! Känns som att det var måndag igår men det var det ju inte... Sitter här med en mugg te. Den stora som är på bilden ovan. Köpte dessa på loppis i lördags. Muggen är en Indiskamugg, fick den för 25 kr, den ser helt oanvänd ut. Och teburken tyckte jag var söt, teburkar kan man inte ha för många av när man är tedrickare. Det blir några muggar per dag numera när jag inte dricker kaffe längre. 


Var som sagt på loppis i lördags, det gjorde vi innan vi åkte till mina föräldar på en fika. Älsklingen hittade också lite på loppisen. Han köpte några skålar eftersom han hade några som det gått nagg i hemma. De åkte i soporna när vi kom hem sen på eftermiddagen. 


Idag blev det sen frukost, den är just intagen. Jag somnade nog inte förrän efter kl 2 inatt, det gick inte att somna... Vad tröttsamt det är när det blir så. Och i morse när jag hade varit på toa var jag sååå trött men det var varmt i rummet så jag fick sätta på fläkten. Somnade om till susandet av den. Att öppna fönstret är inget alternativ eftersom jag bor granne med ett husbygge, där väsnas det från 6.30 på morgnarna...

Skall strax klä mig och borsta tänderna och sen skall jag gå bort till apoteket och hämta min dosrulle. Idag har vi blåst och växlande molnighet med regnskurar. 


Den här helgen blir jag hemma. Älsklingen och innebandylaget åker till Falun på cup i morgon bitti så vi ses inte den här helgen. På söndag är det ju Mors dag och då åker jag till mina föräldrar. Annars så händer här väl inte speciellt mycket. Det blir lugna dagar. Hoppas på lite bättre väder så jag kan vara ute på balkongen.


Ha nu en fin helg!   Tjingeling!   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards