Alla inlägg den 4 maj 2022

Av Pisan - 4 maj 2022 11:27


Halloj! Jag överlevde gårdagen, men jag är sååå mör idag. Mörbultad är nog rätt ord. Har ont i stort sett överallt, värst är det i fötter och ben och jag stapplar fram här hemma. Önskar jag hade ett badkar nu, då hade jag lagt mig i ett hett bad.

Gårdagen tillbringades till stora delar i Ullarared som ni ser här på bilden ovan. Hela vagnens innehåll var inte bara mitt, handväskan och 2 påsar var mina. Vi delade på kundvagn eftersom vi inte skulle ha så mycket. Nu blev det ju mer än jag tänkt ändå....  Men jag hittade inga skor där. Skorna på bilden nedan köpte jag på Stadium Outlet i Kungsbacka dit vi åkte på vägen hem eftersom vi ändå passerar Kungsbacka och jag inte hittade några skor i Ullared. Jag fick dem till ett superpris så då hade jag ju råd med 2 par, naturligtvis var jag tvungen att ha ett par rosa också   De är av märket Kappa och de satt bra på mina fötter och de har en rejäl sula, vilket är jätteviktigt för mig, kan inte gå i för platta skor med mina problemfötter. Jag vet inte hur många par skor jag provade igår, määängder... Provade flera på varuhuset i Ullared men de satt inte bra och en del modeller jag ville prova fanns inte i min storlek. Och en del skor kunde man inte ta ur innersulan ur och det måste jag ju kunna eftersom jag har specialinlägg.



Och blusarna köpte jag på Gekås i Ullared. Visst är de fina? Stoppade precis in dem i tvättmaskinen (jag tvättar alltid nya kläder innan jag använder dem) och läste på tvättinstruktionslappen på den blå blusen att den krymper c:a 5%.... Blir den för liten får den åka i påsen som jag har med kläder som skall skänkas. Hoppas verkligen inte att det blir så för jag tycker jättemycket om den.



Vi åkte härifrån vid 9 på morgonen och jag var inte hemma förrän vid 17. Det blev verkligen en dagsutflykt. Åt god lunch i varuhuset också, schnitzel med pommes, grönsaker och beasås, gott!   


Idag blir det en riktigt lugn dag här hemma. Vet inte om det blir till att sitta på balkongen för solen tittar bara fram emellanåt. Och när det blir molnigt blir det för kallt. Synd för jag hade gärna suttit i solen idag.


Ha en fin onsdag och sedan ett fint veckoslut!   Tjingeling!   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards