Alla inlägg den 18 augusti 2021

Av Pisan - 18 augusti 2021 14:14



Halloj! Man undrar ju om den sommar vi haft hittills är det enda vi får... Här är så höstlikt så. Igår regnade det hela dagen, och blåste - som vanligt här på blåskusten. Fast jag och väninnan trotsade regnet och åkte till Kinna och Skene. Hon skulle till Skroten (jättekänd tygaffär här i den västra delen av landet) och köpa trikåtyg, så det gjorde vi. Vi åt lunch också, buffé på Kinna Wok & Bar. Sååå gott! Bilden ovan föreställer en kylskåpsmagnet jag köpt på Balders Hage i Alingsås. Den säger allt, sån är jag....  


Helgen kom och gick och jag var hos hjärtat på lördagen, vi gjorde inget speciellt. På söndagen kom jag hem vid lunchtid, satt ute på balkongen i stort sett hela dagen. I måndags var jag supertrött och det blev vila hela dagen.


Bilderna nedan tog jag i Brobacka på Brobacka Kaffestuga där jag och väninnan fikade förra veckan, det ligger alldeles utanför Alingsås. Lunchen åt vi inne i stan, lunchbuffé på Sallys, mums det med! Men kolla in våfflan! Det är hjortronsylt, och grädde, på min. Superdupergott!







Idag har jag varit och handlat. Det var sol i morse när jag gick upp men sen har det mulnat på och regnet hänger i luften. Och så blåser det som f-n.


Lilltrollet har blivit sjuk, vi trodde först det var covid och hon har testats men inte fått svar än. Men nu tror vi nog mer på att det är halsfluss hon har. Oavsett vad provsvaret säger så har hon en tid på sin vc imorgon, det kan ju hända att hon behöver antibiotika. Hon mår inget bra alls, har feber och är helt orkeslös + att hon har jättesvullna körtlar på halsen och har ont när hon sväljer, hon har beläggning i svalget också, så vi får väl se vad doktorn säger i morgon. Och hon som börjar plugga nu, på måndag ska hon vara i Uddevalla.... Fortsättning följer.


Funderar på vad jag skall ha till middag idag. Jag har en färdigrätt i frysen, fiskgratäng. Eller så slänger jag ihop nåt annat. Det är så himla tråkigt att laga mat till bara sig själv, urtrist...


Ha en finfin onsdag och sen en fin helg!   Tjingeling!   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards