Direktlänk till inlägg 19 april 2022

Veckorna rullar på

Av Pisan - 19 april 2022 16:52

 

Halloj! Så var den här påsken över. Jag har haft det jättebra. Vädret har varit underbart    och jag har haft det lugnt och mysigt. Det har blivit god mat och jag träffade mina föräldrar några timmar i lördags. Jag kom hem igår på sena eftermiddagen. Och även idag har vi underbart väder, 20 grader och sol. Har suttit ute på balkongen större delen av dagen. Jag har precis ätit lite middag och skall snart förflytta mig till pysselrummet, skall göra ett kort som lilltrollet skall få, hon fyller 24 på lördag. Hon kommer inte vara hemma då, så kalas tar vi senare. Hon och pojkvännen åker till Gdansk på långweekend, han fyller år idag så de tänkte att istället för att köpa presenter till varandra så gör de den här resan i stället. Så på fredag kväll flyger de till Polen.


Jag var ju hos optikern förra onsdagen. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Det var inga problem med synen utan de hade inga bågar som jag kände "Wooow, de vill jag ha!" för. Det var inte som jag hade sett på deras hemsida att de bågarna jag har nu fortfarande fanns. De hade ett par som var nästan likadana i samma märke, de var bara liiite mindre. Men jag tog dem. Det kommer bli bra. Jag skall dit nästa onsdag och hämta dem. Så där blev jag nästan 8000 kr fattigare.... 


På torsdag skall jag träffa väninnan men vi har inte bestämt vad vi skall göra, kanske blir det en fika här hemma eller så åker vi iväg någonstans, det får vi se då. Idag har jag ju varit ute på balkongen och det blir nog en repris på det i morgon för det fina vädret skall ju hålla i sig ett par dagar till. Och på fredag hämtar älsklingen mig, precis som vanligt när det blir helg. Veckorna rullar på, snart är sommaren här. Idag känns det verkligen så eftersom vi haft så varmt. Men det är dåligt med knoppar på träden här utanför, det är ju ekar och det är de träd som får sina nya blad sist på våren. Men gräsmattorna är gröna och på måndag kommer den årliga containern till gården så man kan slänga större saker och slipper åka iväg och göra det, himla bra   Denna container är ett säkert tecken på att sommaren närmar sig.


Jag hoppas att du haft en fin påsk och får en fin vecka   Tjillevippen!   

 
 
Vicki

Vicki

19 april 2022 22:01

Du ser ut att ha haft en underbar påsk! Härligt väder :-)

Är du fortfarande bloggvän med Annelie? Har för mig att det var du som var det men det är många år sedan jag var det. Tappade kontakten när det flyttade ifrån Trelleborg sedan har jag inte hittat henne.

Min dotter fyllde 24 år den 17 april.

Ha en trevlig vecka, Viktoria

http://fotbollsvicki.blogg.se

Pisan

20 april 2022 12:07

Ja, har haft det riktigt gott.
Ja, det var det men hon har inte bloggat på länge men vi är även vänner på fb. Hör av dig om du vill ha kontakt med henne. Kramisar! ♥

 
Vicki

Vicki

22 april 2022 05:39

Nä, där på fm hann jag inte sova mellan jobben för jag hinner inte hem i mellan. Därför inte det är den bästa lösningen för mig. Men sedan hann jag att sova på em innan jag skulle jobba natt igen för det var bara ett kort pass de behövde hjälp med på det andra stället.

Ha en trevlig helg, Viktoria

http://fotbollsvicki.blogg.se

Pisan

22 april 2022 11:03

Tur det, att du fick lite sömn i a f. Ha en fin helg du med! Kramis! ♥

 
wiper

wiper

22 april 2022 11:23

Vad snyggt du fixat på din blogg. Härligt att du haft det så bra i påsk och nu är ju vädret toppen. Lite kallare i dag men det gör inte mig nåt. Då har ni haft varmare där än hos oss med våra 18 grader.

Skönt att du hittade bågar men så dyrt det är. Dit vi går får man tre glasögon för 7000 kr och det är Specsavers. Jag kan inte köpa nya förrens jag får nästa ögonoperation, jag står i kö.

Vad kul att du träffade en väninna i går och så härligt att du skall träffa din kille igen. Jag unnar dig allt gott för du är en kämpe och fin person. Tänk vad länge vi varit bloggvänner nu.

Vi hade en lugn och fin påsk och sen träffade vi min mans bror och upplevde lite så man blir nöjd

Ha nu en jätteskön fredag vännen
kram från Malin

http://wiper.bloggplatsen.se

Pisan

22 april 2022 11:53

Tack! Var ju tvungen att fixa till lite vårtema nu :-) Det är lite kallare här också men jag tycker inte heller att det gör något.
Att glasögonen blev så dyra är för att jag vill ha de bästa behandlingarna av glasen och så ser jag ju rätt dåligt och så valde jag fotokromatiska glas den här gången, orkar inte hålla på med solglasögon av och på hela tiden, skönt att slippa släpa med dem överallt också. Jag är rätt ljuskänslig så jag behöver solskydd för ögonen. Och så brukar jag köpa märkesbågar, de håller mycket längre än de billiga.
Det blev inget med väninnan igår, hon ställde in. Men jag hade det mysigt ute på balkongen, vädret var toppen och det är det idag med.
Vad fint du skriver vännen ♥ Ja, tänk vad länge vi varit bloggvänner nu, jag tror jag började blogga 2007 eller 2008 och vi "träffades" rätt snart efter att jag började blogga. Är så glad att vi lärt känna varandra ♥
Ha en fin fredag och helg ni med! Kramisar! ♥

 
wiper

wiper

24 april 2022 08:47

Såna glasögon skall nog jag skaffa också efter operationen. Jag är lika ljuskänslig som dig. Jag köpte märkesbågar sist och dom har nu hållit i 7 år men jag kan inte köpa nya förrens nästa ögonoperation är klar.

Härligt att du kan sitta på balkongen och mysa. Vi har eftermiddagssol. Vad tiden går fort när man tänker på att vi kännt varandra i ca 15 år. Jag är också jätteglad att vi lärt känna varandra.

Ha en jättefin söndag
Kramar från Malin

http://wiper.bloggplatsen.se

Pisan

25 april 2022 10:56

Ja, det är så gott att ha balkongen för oftast kommer jag inte ut någonstans på veckorna eftersom jag har så dåligt med ork. Idag är det ännu lite kallare men solen skiner och jag skall ut och sätta mig om en stund, det är oftast lä på balkongen och då blir det varmt ändå. Ja, tiden går jättefort, fortare och fortare ju äldre man blir tycker jag.
Jag hade en fin söndag, hoppas ni hade det med. Nu får ni ha en fin måndag! Kramisar! ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pisan - 29 april 2023 08:21


Halloj! Ja, du ser rätt, ett nytt inlägg :-D Saknar bloggen ibland. Men vill kunna skriva på dator. Det har hänt en del sent sist. Det största är att jag ska bli mormor i sommar. Sen är det mest sånt som rör min hälsa. Har bl a ett knä som jag job...

Av Pisan - 23 december 2022 06:42


Kikar in kort för att önska dig en fin jul. I morgon är det redan julafton, jösses så fort december har gått hittills... Idag åker jag till älsklingen för att först fira jul där i morgon. På juldagen firar vi jul med min familj hos min äldsta dott...

Fel

Av Pisan - 13 december 2022 10:51

Inlägget här nedan blev fel. Texten kom ju inte med. De är därför jag inte gillar att blogga på mobilen, det är SKIT!!! Nu orkar jag inte skriva om inlägget, skriver mer en dag i veckan. Ha en fin Luciadag! ...

Av Pisan - 13 december 2022 10:44


Av Pisan - 10 december 2022 21:31


Halloj! Har saknat att blogga måste jag erkänna. Fick låna svärfars dator en stund idag och ändrade bakgrund mm tidigare idag. Är hos älsklingen men kände att jag ville skriva några rader här. Har varit inne i en period med enorm trötthet, som ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards