Alla inlägg den 3 januari 2022

Av Pisan - 3 januari 2022 13:34



Halloj! Ja, nu är det nytt år. Igen. Tycker inte det var länge sen det blev 2021 och nu är det dags för nya siffror igen... 


Nu är jag hemma igen efter jul- och nyårshelger hos mitt   Kom hem igår eftermiddag. Känns väldigt tomt och konstigt men jag har sovit gott, som en stock. Vaknade vid 9 och gick på toa och somnade sen om med musik i öronen för småtjejerna som bor i rummet ovanför mitt sovrum förde ett jäkla oväsen. Efter att jag sen vaknade igen ett par timmar senare var jag sååå seg, orkade och ville inte gå upp, det var så gott i sängvärmen. Kom upp först vid 12-tiden. Så jag har precis druckit upp det sista i temuggen. Idag var det Västkustte i den. Det fick jag av älsklingen i julklapp, tillsammans med 2 jättefina muggar. Så nu har ytterligare 2 gamla Ikeamuggar åkt i soporna. Nytt in och  gammalt ut är det som gäller här, annars får det inte plats.


Egentligen borde jag gå i duschen nu, mitt hår är sååå skitigt... Men jag orkar inte. Hade tänkt att gå och handla idag men känner att jag bara inte orkar. Tar det i morgon istället. Med en gång jag vaknat. Har mat hemma så jag klarar mig idag. Så ikväll tänker jag duscha och tvätta håret. Efter det här inlägget blir det Netflix under filten. 


Har sett, bl a på fejjan, att folk redan dansat ut julen. Det är alldeles för tidigt för mig, vill ju njuta lite till av tomtar och änglar och allt annat fint. Tar nog tag i det i nästa vecka, när det blivit vardag på riktigt igen. 

På onsdag åker jag till älsklingen igen, det blir långledigt igen, han har semester på fredag. 


Lördagen den 22:e har jag bokat in 3:e vaccinationen, gjorde det häromdagen, det finns en hel del tider att boka redan nu fast de flesta tiderna släpps den 10:e här i regionen. Den här gången skall jag till Mölndals Galleria och vaccinera mig, där jag vaccinerade mig mot influensan i höstas. 


Idag har vi en gråtrist dag här och det är +4 grader ute på min balkong. Det skall visst börja regna här när som helst. Det gjorde det igår kväll med, det piskade mot fönstret i vardagsrummet när jag satt och kollade på tv. 


Ha en fin vecka!   Tjingeling!   

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards