Alla inlägg under april 2015

Av Pisan - 14 april 2015 13:08

 

Idag är en repris på gårdagen...   

:-(

Av Pisan - 13 april 2015 12:52

 

Av Pisan - 11 april 2015 13:48

 


Är jag söt eller är jag söt??


Kikar in för att önska er en fin lördag. Här har vi 14 grader och molnigt och så blåser det rejält (som vanligt här...)


 

Av Pisan - 10 april 2015 13:27

 

Bild tagen i Holland 1993 under en cykeltur, dit kommer våren tidigare än till oss så den här bilden är nog från början av mars skulle jag tro. En hel tomt  full med lila krokus.


Våren verkar ha kommit av sig här. Det är jättekallt ute. Och så är det grått och trist. Jag har haft 2 dagar då jag bara legat i soffan, har inte kommit ur pyjamasen på hela dagen, har varit sååå trött och hängig. Och så har jag läst en bok, Fredrik Backmans "Min mormor hälsar och säger förlåt", jättebra bok, kunde inte sluta läsa. Så jag har kommit in i en såndär period där jag KAN läsa, gööörkul! Klarar det inte för det mesta, har problem med koncentrationen men ibland på vår och sommar så kommer jag in i en period där det går jättebra att läsa. Går nog till biblioteket i morgon och ser om jag hittar nåt mer att läsa, vi har ett helt nytt bibliotek här nu så jag skall kolla in hur fint de fått det   


Helgen blir lugn, det är bara jag och äldsta dottern hemma, lilltrollet har åkt till pojkvännen ute i skärgården där han bor, han fyller år idag. Så henne ser jag inte förrän på söndag kväll.

Det enda som står på programmet idag är B12-injektion och handling av mat och matlagning. Annars blir det lugna gatan.


Hoppas du får en fin helg!   


 


Av Pisan - 7 april 2015 15:11

 


Halloj! Nu är påsken över för den här gången. Jag har haft det bra. Allting löste sig till slut i torsdags och jag kom iväg med den buss som jag tänkt från början. Jag var dock bra trött på kvällen, det tar på krafterna att bli så uppstressad. Och jag har precis varit på apoteket och hämtat ut nästa dosrulle och jag har gått igenom hela den och det som skall vara i påsarna är i, så nu behöver jag inte oroa mig mer över det.


Vilket härligt väder det varit i påsk, i fredags var vi ute och gick lite och på lördagen åkte vi hit men vi mellanlandade i Ulricehamn och Dollarstore och Citygross i Borås för lite matinköp. I söndags gick vi på bio, vi såg Into the woods 


 


Den var jättebra. Blev dock besviken att Johnny Depp hade en sån liten roll, han var inte med mycket alls. Han spelade vargen som åt upp Rödluvan och fick ju magen uppskuren   Och det hände rätt tidigt i filmen.


Har även hunnit att sitta liiite ute på balkongen, men det har blåst så kallt så det har inte varit så gott. Då har vädret varit  bättre för promenader.


Idag har jag varit och fått min B12-spruta. Var inne på apoteket efteråt för att hämta ut mer ampuller. Det visade sig att mitt frikort nu har gått ut och det är dags att börja betala för en ny period. En ask ampuller gick på 752 kr.... I vanliga fall brukar jag ta ut 2 askar åt gången, det är 10 ampuller i varje (räcker i 5 veckor) men den här gången hade de bara 1 hemma och de frågade om jag ville ha den eller beställa 1 till. Jag tog den de hade, tur det för annars hade det blivit bra dyrt idag.... Frikortet på sjukvården är också slut och jag får betala för ny period där också. Hua!   


Det blåser kallt idag med och det är kallt på balkongen, får pälsa på mig lite innan jag går ut och sätter mig där en stund.


Ha en fortsatt fin  måntisdag!   


 

Av Pisan - 2 april 2015 11:26

 


Förbaskade skit säger jag!!!! När jag skulle ta mina mediciner upptäckte jag att det fattas tabletter i dospåsarna. Kollar igenom resten av rullen med påsar och det är likadant i allihopa. Min läkare skulle förnyat recepten förra veckan och det visar sig nu ha varit alldeles försent, det skulle gjorts tidigare.... Fick ju panik och ringde genast vc och det tog ett bra tag innan linjen var "ledig" för att jag skulle kunna knappa in mitt personnummer och telefonnummer. Sen gick det fort i o f s, sköterskan ringde upp och hon kunde inte hjälpa mig med mer än att säga till dr att höra av sig till mig. Men NÄR????  Jag ska ju iväg i eftermiddag och jag skall ju hinna hämta ut medicinerna på apoteket också, i morgon är det försent, kommer vara skitdålig utan mina mediciner redan ikväll... Dessutom är det söndag i morgon och apoteken är stängda. Och bussen jag skall ta i em går redan 15.55  Är superstressad nu. Har turboduschat, utifall dr skulle ringa. Väntar även samtal av barnmedicin idag. FÖRBASKADE HELVETES JÄVLA PISSORVARS SKIIIIT!!   Ja, jag är arg också. Märks det eller?


Medans jag våndas och svettas här och stressar mig dålig så hoppas jag att du har det bra och att du får en jättefin påsk!!   


 

Av Pisan - 1 april 2015 11:24

 


Ja, då vart det april med sitt egna väder, det vet man ju hur det kan bli. 2 meter snö ena dagen och 22 grader varmt dagen därpå.... Typ nåt sånt. Min lillunge är född den 23:e och det året hon föddes hade vi över 1 meter snö på gräsmattan dagen jag åkte in till BB, när vi kom hem ett par dagar senare var det 20 grader varmt....


Idag vaknade jag lite tidigare än vad jag gjort på ett tag nu, men å andra sidan så gick jag och lade mig rätt tidigt igår kväll, var hemskt trött, det tog i o f s ganska lång tid innan jag somnade, vet inte när jag somnade. Har min frukost på gång här nu. Än finns det ganska mycket kvar av valnötsbrödet, det är bara så gott. Lillungen jobbade igår med men då hade hon inget med sig hem. Vet inte om hon skall jobba idag, har inte hört nåt från henne än.


 

Min äldsta dotter tar ju studenten nu i juni, den 3:e (på sin mammas födelsedag  ) och än så länge har inte alla jobbansökningar och utdelade CV:n på stans alla kaféer och butiker inte gett nån utdelning. Så hon tog sig en riktig funderare på det här med vad hon vill göra och bokade in en tid med skolans SYV. Nu har hon sökt in till högskolan, förskolelärarutbildningen vid 3 högskolor i vår region. Håll tummarna nu mina vänner att hon kommer in! 


Igår orkade jag inte gå ut, var hängig hela dagen. Men idag känner jag att jag måste ut och handla lite inför helgen, jag åker till älsklingen i morgon och barnen får klara sig själva tills på lördag då vi åker hit jag och älsklingen. Får ju se till att ungarna har mat och så medans jag är borta. Det blir mest jobb för de båda under påsken visserligen. Lillungen jobbar på bageriet/kafét på lördag medans storasyster jobbar i köket på en skola där en fotbollscups deltagare skall bo, detta inne i stan med början på fredag och sen hela helgen. Har jag skrivit om detta innan? Får en känsla av att jag gjort det..... Ja ja, då får ni höra det en gång till nu då   


Nä, nu får jag sluta svamla, skall äta frukost. Ha en riktigt fin onsdag!   


 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards