Direktlänk till inlägg 26 januari 2015

Hur gick det till?

Av Pisan - 26 januari 2015 12:49

 

Bästa kompisar? Jättesöta hur som helst   


Så var det måndag igen. Usch vad helgen går fort. Hade en jättetrevlig kväll i lördags, tiden gick alldeles för fort bara, vi var där vid 18 och helt plötsligt så var klockan c:a 24.... Hur gick det till???  Vi blev bjudna på hemgjord lasagne, guuud så gott. Vet inte när jag åt det senast, flera år sen tror jag.

Så det blev rätt sent innan jag kom i säng. Det kändes hela dagen igår. Och på sen eftermiddag klarade jag det inte längre utan somnade.... Men jag kom i säng i vanlig tid på kvällen sen ändå. Och idag sov jag jättelänge, har inte varit uppe så länge än. Har precis fått i mig frukosten. När brödet var färdigrostat upptäckte jag att jag glömt koka ägg....     Så det blev frukost utan ägg idag. Får bli ett mellanmål sen istället, efter att jag varit och fått min B12-injektion. Den här veckan blir det på helt andra dagar än jag är van vid, måndag och torsdag, istället för tisdag och fredag. Det fanns inga tider i morgon när jag skulle boka fler tider i onsdags när jag var där sist. Men nästa vecka blir det som vanligt   


Skulle kunna gå och lägga mig nu och sova några timmar till känns det som. Det är riktigt ruskväder här idag, grått och regnigt och slaskigt för nu smälter all snön som kommit. Kunde den inte fått ligga kvar??? Det blir ju så ljust och fint när den ligger, och så sol och kallt på dagarna. Så som en vinter skall vara ju.


Tjillevippen! Ha en fin måndag!   


 

 
 
Ingen bild

Pea

26 januari 2015 14:27

Ja när man har trevligt så rusar tiden iväg. Men Gud vad man behöver såna stunder! Skitväder här också idag. Kram <3

Pisan

27 januari 2015 09:34

Ja, man behöver verkligen såna stunder när det är så jobbigt och tröttsamt i vanliga fall. Kramisar! ♥

 
TjockMorsan

TjockMorsan

26 januari 2015 15:46

Vad tur att du kom iväg och hade en kul kväll med tjejkompisarne. :) Synd bara att det har sitt pris i efterskott, men förhoppningsvis är det värt det.
Det tar tid att få järnsprutorna för att dessa ynka 5 ml ska sprutas in lite i taget och man måste vänta 5-10 minuter mellan gångerna. De kan även ges som dropp, men då tar det nog ännu längre tid? Förr fick jag även sitta kvar efter injektionen med nålen kvar i armen i 20-30 minuter för att se att man inte får någon reaktion. Sprutan måste ges där det finns tillgång till en läkare om man skulle bli dålig. Nu har jag ju fått dessa injektioner varje år under de senaste 4-5 åren, så sist så slapp jag iallafall ifrån att sitta kvar i väntrummet, då jag aldrig haft någon reaktion på järnet. Jag har varit duktig och ring VC och fått en tid till på onsdag. :)
Här är det fortsatt grått och vi har fått en del nysnö sedan jag skrev mitt inlägg. Jag behöver inte mer snö nu, men känner däremot ett akut behov av solljus. Gissar att man har en hel del D-vitamin brist efter alla dessa solfattiga månader? Är det kanske nästa grej man måste gå iväg och få sig en spruta för? ;) Hoppas din B12 spruta avlöpte utan problem och skönt att du får tillbaka dina vanliga sprutdagar nästa vecka.
Ha nu en skön eftermiddag och kväll och att du får sova gott i natt.
Puss & Kram!<3

http://tjockmorsansblogg.blogspot.se

Pisan

27 januari 2015 09:34

Förstår att du drar dig för sprutorna när det är så omständigt att ta dem. D-vitaminer är ju jätteviktigt att ta, gör du inte det? Det gör jag. På sommaren också, men bara en liten dos, på vintern blir det dubbeldos. Har klarat mig bra från infektioner sen jag började med det för några år sen.
Ha det gott! Kramis! ♥

 
Annelie

Annelie

27 januari 2015 08:19

Lasagne är ju sååå gött.. :-P
Vi brukar allt göra lasagnette lite då och då,, smidigare med pastafjärilarna än med plattorna.
Roligt att vara en tjejgäng som träfas så hemma hos varandra.

Provade jag också en gång, bjöd hit 3 st tjejer på mat och vin, men ingen av de bjöd tillbaks så då struntade jag också i det i fortsättningen.

Enda gången jag äter ägg är när vår vän Paula är här på långfika, då fikar vi alltid med smörgås och då är kokt ägg ett av de olika påläggen vi har.
Älskar ägg, men det är väldigt väldigt mättande.

Ha en finfin tisdag.. // Varm Kram Annelie

http://minegen65.blogspot.com

Pisan

27 januari 2015 09:32

Det är därför ägg är så bra, att det är så mättande. Man står sig läääänge också, längre än på gröt. 2 små mackor och 2 ägg det är min frukost det :-)
Inget kul när de andra tjejerna inte var med på själva grejen med tjejmiddag :-(
Ha en fin tisdag du med! Kramisar! ♥

 
Ingen bild

Mickis

28 januari 2015 22:15

jag älskar lasagne men det gillar inte A så det gör vi allt för sällan...
Låter som en supertrevlig kväll m gia vänner :-)
Det behöver man... Sen får man betala för det men det är värt det ändå :-)
Kram ❤️

Pisan

29 januari 2015 13:06

Jag äter egentligen inte pasta, för magens skull. Men även om jag i normala fall hade gjort det så hade det inte blivit mycket lasagne här hemma för lilltrollet gillar det inte, hon heller :-)
Det är helt klart värt en "bakis"-dag eller två :-) Kram! ♥

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pisan - 29 april 2023 08:21


Halloj! Ja, du ser rätt, ett nytt inlägg :-D Saknar bloggen ibland. Men vill kunna skriva på dator. Det har hänt en del sent sist. Det största är att jag ska bli mormor i sommar. Sen är det mest sånt som rör min hälsa. Har bl a ett knä som jag job...

Av Pisan - 23 december 2022 06:42


Kikar in kort för att önska dig en fin jul. I morgon är det redan julafton, jösses så fort december har gått hittills... Idag åker jag till älsklingen för att först fira jul där i morgon. På juldagen firar vi jul med min familj hos min äldsta dott...

Fel

Av Pisan - 13 december 2022 10:51

Inlägget här nedan blev fel. Texten kom ju inte med. De är därför jag inte gillar att blogga på mobilen, det är SKIT!!! Nu orkar jag inte skriva om inlägget, skriver mer en dag i veckan. Ha en fin Luciadag! ...

Av Pisan - 13 december 2022 10:44


Av Pisan - 10 december 2022 21:31


Halloj! Har saknat att blogga måste jag erkänna. Fick låna svärfars dator en stund idag och ändrade bakgrund mm tidigare idag. Är hos älsklingen men kände att jag ville skriva några rader här. Har varit inne i en period med enorm trötthet, som ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards